NAMNET

På din önskelista står säkert ett unikt namn som speglar varumärkets värden, är lätt att komma ihåg och väcker nyfikenhet hos den tänkta kunden. Ett namn som fungerar språkligt på alla marknader, klarar alla juridiska processer och går att registrera på alla tänkbara sätt. Eller hur?

Under 25 år och mer än 1 000 namnprojekt har vi utvecklat och förfinat våra metoder och verktyg. Vår erfarenhet och expertis täcker praktiskt taget alla branscher och placerar oss som en av de främsta namnbyråerna i världen.

Tycker du att namn som Klarna, Mix Megapol, Telia och Kelda låter bekanta?

Vi skapade dem.

IDENTITETEN

När namnet är klart börjar formgivarens uppdrag, att ge det en unik grafisk form. Designen grundas på den framtagna varumärkesstrategin och den färdiga logotypen kommer därför att kommunicera varumärkets värden.

Den grafiska identiteten består ofta av många fler delar än en logotyp. Visitkort, brevpapper, firmabilar, annonser och digitala medier är exempel på bitar i kommunikationspusslet. Vi ser till att designen hänger ihop, överallt.

Vi tar givetvis hänsyn till hur din grafiska identitet ska reproduceras och exponeras i framtiden. Tryckeriet behöver ett sorts filformat, webbyrån ett annat, leverantören av arbetskläder ett tredje, och så vidare. Varje del är lika viktig för helheten.

Därför får du ett komplett paket.

SKYDDET

Rätten till ditt varumärke är din och ingen annans. Lokalt, i Sverige eller hela världen. När du väl har skyddat det.

Vi har skapat och optimerat immaterialrätt sedan 1869 vilket gör oss till Skandinaviens äldsta företag inom branschen. I dag är vi en modern IP-byrå som erbjuder personlig rådgivning på en global marknad.

Tjänsterna utvecklas ständigt och bidrar till att stärka ditt varumärkes position. Hos oss hittar du därför experter inom varumärken, domännamn, patent, design, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, reklamjuridik, med mera.

Varumärkesskyddet ger dig trygghet.